0
AdmiralBet ABA Liga

Rodions Kurucs (L) and Head coach Zeljko Obradovic EuroCup-Partizan v Hamburg Towers Beograd, 18.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN NASTAVLJA PAKLEN RITAM UTAKMICA: Nakon Hamburga stiže Mega – Obradović zna recept za trijumf!

Objavljeno: 19.01.22 u 21:18

Crno-beli su pokazali silu protiv nemačke ekipe.

Košarkaši Partizana će u četvrtak 20. januara odigrati duel zaostalog 13. kola AdmiralBet ABA lige, gde će im rival biti ekipa Mege. Izabranici Željka Obradovića nastojaće da nastave u visokom ritmu, a sjajnu partiju pružili su upravo u utorak kada im je rival bio Hamburg.

Šef stručnog štaba Partizana, pred duel sa Megom, navodi da želi pristup identičan onom protiv Hamburga, kao i da su protivnici izuzetno mladi sa velikom željom da se pokažu u najboljem svetlu.

– Imaćemo danas trening, pokušati da reagujemo. Kako to obično biva, trudićemo se da odradimo najbolji mogući skauting, da postavimo utakmicu i probamo da igramo ozbiljno. Kao i svaki tim, i oni zaslužuju respekt. To su mladi igrači koji uvek imaju veliku želju da igraju, da se takmiče, da pobeđuju i mislim da je to prva stvar koju moramo imati. Da pristup utakmici bude kakav je bio protiv Hamburga, rekao je Željko Obradović.

Balsa Koprivica Eurocup, Evrokup, Partizan – Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mladi centar najtrofejnijeg srpskog kluba Balša Koprivica u kratkom izlaganju je zaključio da će ekipa biti spremna, kao i da će pokušati da se što više odmori.

– Pripremićemo se za njih. Imaju mladu ekipu, mnogo talentovanih igrača, tako da ćemo za njih biti spremni. Pokušaćemo da odmorimo što više možemo i da pripremljeni dočekamo tu utakmicu, istakao je Koprivica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter