0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

PAKLEN POSAO VOŽDOVCA: Čak tri pojačanja danas su stigla na ‘krov’!

Objavljeno: 19.01.22 u 19:32

Dan za pojačanja!

Da je dovođenje najkvalitetnijih mladih igrača na tržištu strategija Zmajeva potvrđeno je i u ovom prelaznom roku.

Dres Voždovca u naredne tri ipo godine nosiće Andrej Blagojević i Mateja Đorđević. Talentovani Beograđani ponikli su u omladinskoj školi Partizana dok dolazak na Krov vide kao veliki iskorak u svojoj profesionalnoj karijeri.

”Izuzetno mi je drago što sam došao u Voždovac. Upoznao sam deo tima i drago mi je da u klubu vlada pozitivna atmosfera. Odgovara mi stil igre koji neguje Voždovac, mislim da ću brzo da se prilagodim. Na meni je da vredno radim i što više napredujem i smatram da je Voždovac najbolja sredina za to”, jasan je dvadesetogodišnji Blagojević.

FOTO: FK Voždovac

Godinu dana mlađi saigrač deli utiske o pozitivnoj atmosferi na Krovu.

”Presrećan sam sto sam u Voždovcu, prvi utisci su fenomenalni, velika mi je čast što sam ovde. Jedva čekam da dobijem šansu, smatram da sam fudbalski i fizički spreman. Voždovac je odličan klub za razvoj mladih fudbalera, mislim da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ćemo napraviti što bolje rezultate u predstojećem delu sezone”, ističe Đorđević.

Prvi čovek kluba, gospodin Miloš Mirković, zadovoljan je što su u ovom prelaznom roku u klub stigla dva velika potencijala srpskog fudbala.

FOTO: FK Voždovac

”Prepoznatljivost koju Voždovac ima kao sredina za razvoj mladih igrača potvrđena je i dovođenjem Blagojevića i Đorđevića. Verujem da će se brzo uklopiti u sistem igre koju stručni štab Aleksandra Linte preferira, a da će klub u njima dobiti pojačanje na duge staze.”

Andrej Blagojević nastupa na poziciji ofanzivnog veznog dok je Mateja Đorđević konkurent za poziciju štopera.

FK Voždovac komletirao je golmanski roster, ugovor na dve i po godine potpisao je Darko Vukašinović.

Novi čuvar mreže Zmajeva došao je iz redova Inđije, a prethodno je branio boje i vranjskog Dinama, VSK iz Borče, Loznice i Zlatibora.

FOTO: FK Voždovac

“Za mene je dolazak u Voždovac veliki iskorak u karijeri. Sviđa mi se i odgovara mi sistem igre trenera Linte i smatram da za mene trenutno nema boljeg kluba u Srbiji. Principi savremenog fudbala i igra nogom koji se ovde forsiraju su mi veoma važni, a cilj koji sam sebi postavio je jasan – želim da se izborim da branim”, poručio je Vukašinović po potpisivanju ugovora.

https://twitter.com/FKVozdovac/status/1483839528204967939

Generalni direktor poželeo je mnogo sreće na tom putu 26-godišnjem čuvaru mreže.

“Posle Prekovićevog transfera morali smo da reagujemo, a Vukašinović se pokazao kao dobar izbor koji može da pojača konkurenciju na golu. Trener golmana Miljković je dugo u klubu i odlično radi sa njima, te ne sumnjam da će se Darko brzo uklopiti i odgovoriti zahtevima. Na njemu je da dobro radi i dokaže se stručnom štabu”, rekao je gospodin Miloš Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter