0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NOVAK ĐOKOVIĆ USLIKAN U BEOGRADU: Iznenadićete se kada vidite šta naš šampion radi na Kalemegdanu! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.22 u 13:12

Srpski as viđen u centru Beograda.

Nakon što je deportovan iz Australije, Novak Đoković nije izlazio u javnost pa su se mnogi pitali gde provodi vreme. Jutros, srpski teniser je viđen na liturgiji u crkvi „Ružica“ na Kalemegdanu.

– Ljudi koji su bili na liturgiji, ostali su zatečeni činjenicom da je najbolji sportista sveta među njima. Nole je skromno stajao i slušao liturgiju, nakon čega su mu neki od vernika prilazili da se fotografišu – kazao je izvor lista „Informer“ uz fotografiju sa najboljim teniserom sveta.

FOTO: PRINTSCREEN/REDDIT

Podsetimo, Novaku Đokoviću je zabranjeno učešće na ovogodišnjem Australijan openu, gde je imao priliku da ispiše istoriju i osvoji 21. gren slem.

Njemu je Federalni sud Australije potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu, što je izazvalo veliki haos širom sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter