0
Evropske lige

Fudbal-LingLong Super Liga season 2020-2021 FK Crvena Zvezda v Radnicki Nis Milos Degenek (R) and Kristijan Zivkovic (L) Beograd, 05.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIJE MU DUGO TREBALO DA PRONAĐE NOVI KLUB: Degenek potpisuje dvogodišnji ugovor, na njegov račun će leći ogroman novac!

Objavljeno: 19.01.22 u 14:50

Stameni štoper ima novi angažman.

Miloš Degenek je nedavno po drugi put u karijeri napustio redove Crvene zvezde. On je tokom dva mandata u Ljutice Bogdana više puta pokazao da se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru.

Zbog svoje požrtvovanosti postao je miljenik navijača Zvezde, a takvog igrača kao što je on poželeo bi svaki trener. Reprezentativac Australije vrlo brzo je pronašao novi angažman, pošto će sa Kolumbusom iz Ohaje potpisati dvogodišnji ugovor, saznaje Telegraf.

Milos Degenek UEFA Europa League Crvena Zvezda – Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Inače, Kolumbus se takmiči u Istočnoj konferenciji MLS lige. On će u novom klubu zaraditi preko milion dolara neto, i plus bonuse koji su uključeni u ovu saradnju. Tačnije, godišnje će na njegov račun ‘leći’ 550.000 dolara, za iznajmljivanje stana imaće na raspolaganju 25.000 dolara, dok će za automobil imati budžet od 10.000 dolara.

Iskusni centralni defanzivac imao je ponude brojnih klubova, za njegove usluge pokazali su interesovanje Lask iz Linca i Makabi iz Tel Aviva, ali pomenuti timovi nisu uspeli da ispune zahteve nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Podsetimo, Miloš Degenek je oprostio i određena dugovanja koje Zvezda ima prema njemu (oko 800.000 evra).

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter