0
ATP

Tennis-ATP Belgrade Open 2021- Novak Djokovic (SRB) v Alex Molcan (SVK) Belgrade, 29.05.2021. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

‘NE VIDIM GA KAO ANTIVAKSERA’: Ana Brnabić bez dlake na jeziku o ‘slučaju Novak’, ovim rečima je prokomentarisala aktuelnu temu!

Objavljeno: 19.01.22 u 12:52

Novak Đoković se u zadnje vreme našao u centru pažnje, a svoje mišljenje na celokupnu situaciju dala je premijerka Srbije, Ana Brnabić.

Mnogima se nije svidelo kako je najbolji teniser sveta tretiran u Australiji, pa ni našoj premijerki, koja je o tome govorila za čuveni ‘CNN’.

– Imala sam uverenja da čitav proces neće imati veze sa politikom i da će Novaka tretirati pošteno. Naravno da se osećam izdanom. Moja dužnost je da građani Srbije imaju fer tretman i pokušavam da im pomognem – rekla je Brnabićeva za CNN, i potom dodala:

Ne znam, to je njegova lična stvar. Ne vidim ga kao antivaksera. Kada je organizovao turnir u Srbiji imali smo vakcine za igrače iz celog sveta u trenutku kada nisu bile dostupne u njihovim zemljama. Podržao je vakcinaciju onih koji hoće da se vakcinišu, rekla je premijerka Srbije, koja je istakla da nije bilo teško braniti nekoga ko se protivi stavovima države po pitanju vakcinacije:

– Srećna sam što u Srbiji možemo da omogućimo ljudima da imaju drugačije mišljenje, a ne samo da se povinuju nečemu – završila je Ana Brnabić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter