0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Fokus na alternativne lige

Objavljeno: 19.01.22 u 11:16

Pošto će se čitav svet danas baviti događajima u Premijer ligi, La ligi i Ligi 1, odlučili smo se za malo drugačiji pristup – bavimo se „alternativnim“ takmičenjima.

Svaki pravi kladioničar zna da dobitak leži uglavnom u onim neopterećenim utakmicama, a predstavljamo vam mečeve iz fudbalskih Kupova Kipra i Grčke, te košarkaške Lige šampiona i VHL ruske hokejaške lige.

Možda na prvi pogled deluje da se šalimo, s obzirom na to kakvih utakmica ima danas širom sveta, ali najpre pogledajte naša predviđanja.

APOEL – Ol. Nicosia 1(1.57)

Iako je na sedmom mestu na tabeli, Apoel je u poslednjih 10 kola bez poraza i za to vreme je upisao pet pobeda i isto toliko nerešenih ishoda. U prvom meču osmine finala Kupa Kipra dočekuje Olimpijakos iz Nikozije sa kojim ove sezone nema najbolji skor. Ipak, kotira se kao favorit u ovom dvomeču pre svega zbog veoma dobre forme, a Olimpijakos je u veoma lošem nizu jer u poslednjih šest mečeva ima samo jedan osvojen bod.

PAOK – AEK 1 (1.82)

U četvrtfinalu Kupa Grčke sastaće se veliki rivali PAOK i AEK, trenutno drugi i treći na tabeli grčke elite, a poznato je kakvo rivalstvo vlada u odnosima Soluna i Atine. PAOK je u odličnoj formi i u seriji je od šest pobeda u domaćim takmičenjima, a isti skor ima na domaćem terenu pa je zato u ulozi blagog favorita. S druge strane, u poslednja četiri meča ima dva poraza gde je posebno bolan bio onaj kod kuće od Panetolikosa. Igrali su ove sezone jedan meč u Solunu gde je domaći PAOK upisao pobedu sa sigurnih 2:0.

Holon– Besiktas Ukupno poena 148.5+(1.88)

Neizvesno je šta može da nam donese odlučujući meč osmine finala košarkaške Lige šampiona između Hapoel Holona i Bešiktaša jer su oba tima u prva dva meča napravila brejk, odnosno pobedila u gostima. U prva dva meča domaćini su bolje počinjali i imali osetnu prednost na velikom odmoru da bi u nastavku prokockali sve i bivali poraženi u samoj završnici. Prošli meč serije otišao je u „plus poene“ pa očekujemo da tako bude i u trećem.

AKT Tula– Kurhan P2(2.60)

Ova dva tima boriće se do kraja ligaškog dela za plasman u plej-of u koji ulazi 16 timova. Domaćin iz Tule igra dobro na domaćem ledu, ali danas bi mogla da bude jedna od utakmica gde će se „okliznuti“ iako je Kurgan nešto slabije plasiran na tabeli. U prvom delu šampionata u Kurganu bilo je 5:4 za domaćina, a uz kadrovske probleme domaćina, realno je očekivati trijumf gostujućeg tima.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter