0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: Diego Costa of FC Chelsea in action during the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KOJA JE SLEDEĆA DESTINACIJA?: Čuveni napadač raskinuo ugovor sa Atletikom, sledi li povratak u evropski fudbal?!

Objavljeno: 19.01.22 u 10:19

Došlo je do prekida saradnje.

Iskusni napadač Dijego Košta, završio je svoju epizodu u Atletiko Mineiru, potvrđeno je od strane kluba i igrača.

– Danas se opraštam od Atletika. Želeo bih da se zahvalim navijačima na podršci koju su mi pružali od prvog dana – napisao je napadač na svom Instagramu.

Košta je dres Atletika obukao u avgustu prošle godine, a sa klubom je tada potpisao ugovor do decembra 2022. godine. Ipak, dve strane su sporazumno odlučile da se rastanu.

– Hvala vam što ste mi omugućili da ispunim svoj dečački san da igram u brazilskom fudbalu i osvajam trofeje – dodao je on u poruci.

Nakon 50 godina, Atletiko je prošle godine sa Koštom u napadu uspeo da osvoji tamošnje prvenstvo.

– Dijego Košta je raskinuo ugovor. Odigrao je 19 utakmica, postigao pet golova i zabeležio dve sistencije. Srećno Dijegu u nastavku karijere – navodi se u saopštenju kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter