0
Evroliga

General overview of the Aleksandar Nikolic hall Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22 Beograd, 30.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

EVROLIGA ODREDILA NOVI TERMIN: Poznato je kada crveno-beli dočekuju Fener!

Objavljeno: 19.01.22 u 17:48

Težak raspored očekuje izabranike Dejana Radonjića!

Posle dugačke pauze prouzrokovane velikim brojem igrača i članova stručnog štaba pozitivnih na COVID-19 virus, na Malom Kalemegdanu konačno mogu da razmišljaju samo o košarci. Ekipa Dejana Radonjića već sedam dana vredno radi u prestonici Srbije i priprema se za prvu utakmicu. Zvezda će u petak odmeriti snage sa Asvelom iz Liona. Utakmica u Francuskoj na programu je od 21:00č.

Zbog spomenutih problema crveno-beli su bili primorani na otkazivanje pojednih utakmica. Nakon što je određen novi termin za odigravanje duela Crvena zvezda – Real Madrid (8.mart), Evroliga
je na svom sajtu objavila informacije o meču aktuelnog šampiona ABA lige i ekipe Fenerbahčea.
Crveno-beli će tim iz Turske ugostiti 27. februara u hali ‘Aleksandar Nikolić‘. Po planiranom  rasporedu utakmica je bila zakazana za 6. januar.

Zvezdu očekuje težak raspored u finišu februara i na startu marta meseca. Samo dva dana pred duel sa Fenerom, srpski predstavnik u Evroligi putuje u Atinu, gde će ukrstiti koplja sa Panatinaikosom. Baskonija 3. marta dolazi u Beograd, a ubrzo sledi i večiti derbi u okviru ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter