0
Evrokupovi

FOTO: FC Barcelona

ĆAVI PROGOVORIO O DEMBELEU: ‘Pitajte njega šta se dešava! Ili će da potpiše, ili neka ide!’

Objavljeno: 19.01.22 u 18:57

Španac ističe da klub više ne može da čeka!

Barselona u četvrtak igra protiv Atletik Bilbaa u okviru osmine finala Kupa Španije. Utakmica je na programu od 21:30č. Ipak borba za nastavak takmičenja u Kupu nije centralna tema na stadionu ‘Kamp Nou‘. Katalonci pričaju isključivo o jednom čoveku, a to je Osman Dembele. Dugo se spekuliše o tome da li će reprezentativac Francuske promeniti sredinu, a odgovor još uvek nije stigao. Barselona je ponudila produžetak saradnje, ali ofanzivac još uvek razmišlja.

Čelnici kluba, kao i šef stručnog štaba, polako gube strpljenje. Ćavi Ernandez je prvi put zvanično govorio o spomenutoj temi i istakao je da će Dembele uskoro morati da donese odluku.

-Gledajte, mogu samo da kažem da je situacija kompleksna i teška. Klub je odlučio da, ako on ne bude želeo da produži ugovor, mora da donese odluku koja će ići u korist svih. Nije lako Alemaniju, jer on pregovara sa Dembeleovim agentima već pet meseci i ne možemo više da čekamo. Zato, ako ne potpiše, mi ćemo doneti odluku umesto njega – istakao je legendarni Španac i dodao:

-Bio sam jako iskren sa njim. Nije lako, ali sada više ne možemo da čekamo, moramo da donesemo odluku. Ili – ili. Prvo moramo da gledamo interese kluba, što svima treba da bude jasno. Ne bi bilo delotvorno ni za jednu stranu da ga šaljemo na tribine i čekamo da istekne ugovor. Dakle, ili će da potpiše ili neka ide. Mi smo mu rekli sve što smo imali, on još nije odlučio. Lopta je u njegovom dvorištu – poručio je Ćavi.

Ernandez je odgovorio na pitanje novinara o tome da li je razgovorao sa Osmanovim menadžerom i zašto se i dalje čeka na odgovor.

-Pitam se isto pitanje svaki dan. Sve morate da pitate njega. Ne želim da budem neljubazan ni prema kome, stvari su jednostavne – ili produži ugovor ili idi – zaključio je trener Barselone.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter