0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

VELIKO SLAVLJE NA ‘OLIMPIKU’: Pogodak Imobilea vredan plasmana u četvrtfinale! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.22 u 21:36

Reprezentativac Italije dominira u svim takmičenjima!

Fudbaleri Lacija izborili su plasman u četvrtfinale Kupa Italije! Ekipa trenera Sarija na slavnom ‘Olimpiku‘ savladala je Udineze. Pitanje pobednika rešeno je tek nakon produžetaka, a domaćin je slavio minimalnim rezultatom (1:0).

Lacio je kontrolisao posed lopte tokom većeg dela utakmice, ali Udineze je bio vrlo opasan gotovo svaki put kada bi loptu preneo na protivničku polovinu terena. Gosti su još jednom pokazali koliko su neugodan rival u kup takmičenjima i da je vrlo teško probiti njihovu organizovanu defanzivnu liniju.

Ceo meč u dresu pobedničkog sastava odigrao je reprezentativac Srbije, Sergej Milinković-Savić, dok je bivši as Voždovca, Adam Marušić, na terenu proveo 80 minuta.

Lacio je optor crno-belih slomio tek u 106. minutu igre. Danilo Kataldi je uposlio Imobilea, Ćiro je sjajno umirio loptu, a onda na fanstastičan način ‘prevario’ Marka Silvestrija sa ivice kaznenog prostora. Imobile je lobovao golmana na sličan način kao što je Dušan Vlahović u ponedeljak zatresao mrežu Đenove.

Reprezentativac Italije nalazi se u fenomenalnoj formi. Ćiro je u nacionalnom šampionatu Italije postigao 17 pogodaka, pa deli prvo mesto na listi strelaca sa Dušanom Vlahovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter