0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Goalkeeper Mile Svilar of Serbia looks on after the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SVILAR NEZADOVOLJAN: Benfika odbila ponudu od tri miliona evra za golmana!

Objavljeno: 18.01.22 u 19:58

Srpski čuvar mreže traži novu šansu.

Mile Svilar je sa 18 godina dobio priliku da brani mrežu Benfike na mečevima protiv Mančester junajteda i Bajern Minhena, a onda je sve krenulo silaznom putanjom. Tako je Svilar ove sezone prošao kroz teške trenutke i u drugom planu je pored Vlahodimosa i Heltona Leitea, nema nijedan nastup i uglavnom je u drugom timu.

Njemu ugovor sa Benfikom ističe za šest meseci, a portugalska štampa danas donosi vest da je portugalski tim odbio ponudu jednog tima iz Saudijske Arabije vrednu čak 3.000.000 evra.

Pregovori nisu urodili plodom, zbog čega je Svilar nezadovoljan, a o tome je govorio njegov otac Ratko.

– Ne može se reći da je Mile zadovoljan zbog svega što mu se dešava. On će uskoro biti slobodan da potpiše za bilo koji klub u julu. Ima zainteresovanih, postoji i pocija da produži ugovor sa Benfikom. On će morati sam da odluči – rekao je Ratko Svilar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter