0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOK VESTI SA ‘ČIZME’: Vlahović se još u oktobru dogovorio sa novim klubom, Srbin na leto oblači dres evropskog velikana?!

Objavljeno: 18.01.22 u 11:35

Na radaru brojnih evropskih klubova nalazi se Dušan Vlahović.

Giganti poput Arsenala, Totenhema, Aletika iz Madrida zainteresovani su za srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, koji trenutno igra najbolji fudbal u životu i koji je svojim majstorijama zaludeo čitav svet.

Ipak, prema najnovijim informacijama sa ‘čizme’, nekadašnji biser Partizana najbliži je prelasku u Juventus. Ako je verovati italijanskom novinaru koji je blizak klubu iz Torina, ovaj evropski gigant je spreman da za Srbina iskešira ogromnu sumu novca.

Juventus je već duže vreme u potrazi za napadačem, pa bi igrač koji je postigao 21 gol prošle, i 17 ove sezone, i te kako odgovarao klubu.

Novinar Đakomo Skutiero tvrdi da se se dve strane dogovorile još u oktobru, odnosno da je Vlahović tada pristao na ugovor. Kako će se odvijati ova situacija, ostaje nam da vidimo, ali najrealnije je da se o ovome priča na leto, pošto je Srbin nekoliko puta istakao da bi aktuelnu sezonu voleo da završi u dresu Fiorentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter