0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ORLOVI POTOPILI ITALIJANE: Srbija slavila pred punim tribinama u Šapcu! (FOTO)

Objavljeno: 18.01.22 u 20:49

Odlična igra na početku prestižnog takmičenja!

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Italiju, na startu Svetske lige. Utakmica odigrana u Šapcu završena je rezultatom 12:9. Orlovi su do važnog trijumfa došli uz pomoć podrške navijača.
Naši vaterpolisti nesprestano su  dobijali ‘vetar u leđa’!

FOTO: STARSPORT

Srbija je na fantastičan način startovala! Izabranici Dejana Savića su već početkom druge deonice stekli ubedljivu prednost (4:1). Italijani nisu imali rešenje za čvrstu odbranu i raspoložene napadače naše selekcije.

Uspeli su gosti da se konsoliduju i zaigrali su na značajno kvalitetnijem nivou. Smanjili su zaostatak na -1, ali Nikola Lukić je pogotkom u finišu poluvremena povisio na 6:4.

FOTO: STARSPORT

Velika borba viđena je u nastavku! Publika je posmatrala pravi rat u bazenu, ali Orlovi su ponovo izašli kao pobednici. Pred početak odlučujućeg perioda igre, Srbija je vodila sa 9:6. Odradili su naši momci rutinski posao u četvrtoj deonici i zabeležili veoma važnu pobedu.

Strahinja Rašović i Dušan Mandić bili su najbolji strelci selekcije Srbije sa po tri postignuta pogotka. Po dva gola delo su  Radomira Drašovića i Save Ranđelovića, dok su se u strelce po jednom upisali Viktor Rašović i Nikola Lukić.

Najefikasniji u redovima Italijana bio je Luka Marciali sa četiri pogotka.

Naredni izazov u Svetskoj ligi našu selekciju očekuje 8. marta. Srbija će tada odmeriti snage sa reprezentacijom Slovačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter