0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NOVI POTPIS U SURDULICI: Radnik promovisao i treće pojačanje – stigao je bivši napadač TSC-a!

Objavljeno: 18.01.22 u 09:22

Borko Duronjić(24), doskorašnji napadač Radničkog, od ove zime u redovima Surduličana.

Uprava surduličkog superligaša potpisala je dvoipogodišnji ugovor sa telentovanim krilnim napadačem i u Radniku veruju da njegov dolazak može itekako doprineti klubu u ostvarenju svog cilja za nastavak prvenstva:

Borka Duronjića znamo iz utakmica koje smo igrali protiv njega i imamo mišljenje da je on igrač koji je daleko od svog maksimuma i verujemo da ćemo mu pomoći da postane ono što može, a to je najbolji igrač u ligi na svojoj poziciji, a on nama da ostvarimo svoje takmičarske ciljeve – rekao je nakratko sportski direktor Radnika, Darko Gašić.

Zadovoljstvo ne krije ni mladi i perspektivni fudbaler :

Mogu reći da je ovo pun pogodak. Drago mi je što dolazim u sredinu u kojoj mogu dobro napredovati i mislim da je Surdulica najbolje mesto za nastavak moje karijere, za moj razvoj i igru. Prezadovoljan sam uslovima i ekipom, mnoge momke znam sa terena i jako sam zadovoljan prijemom ovde. Nadam se da ću pokazati da sam pojačanje.

FOTO: FK Radnik

Borko Duronjić rođen je u Banja Luci. U Surdulicu stiže iz niškog Radničkog gde je proveo pola godine. Prethodne dve sezone nastupao je za TSC, a ranije u Voždovcu i OFK Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter