0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

NA SKUPŠTINI PARTIZANA GOVORILO SE I O NOVAKU: Crno-beli pružili podršku srpskom asu, ovako su prokomentarisali dramu koja je potresla svet!

Objavljeno: 18.01.22 u 08:24

Juče je u prostorijama SC ‘Partizan-Teleoptik’ održana Skupština FK Partizan.

Delegati Skupštine, u skladu sa izbornim procesom, izjašnjavali su se o izboru svih rukovodećih organa za naredni petogodišnji mandat.

Podsetimo, članovi Skupštine ukazali su poverenje predsedniku Miloradu Vučeliću da i u narednih 5 godina bude na čelu kluba.

Izabran je i novi Upravni odbor, u kome su, između ostalih, prof. Dr Vladimir Đukić, direktor KBC ‘Dragiša Mišović‘, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Tom prilikom, govorilo se i o haosu kroz koji je prošao Novak Đoković. Podsetimo, najboljem teniseru sveta ukinuta je viza te je morao da bude deportovan iz Australije.

– Želimo Novaku Đokoviću nove sportske pobede, uspehe i podvige, na ponos i radost Srbije i svih njegovih navijača u svetu – navedeno je na Skupštini crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter