0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Čelsi za izlazak iz krize

Objavljeno: 18.01.22 u 11:06

Čelsi danas ima težak zadatak na gostovanju Brajtonu, a potencijalna pobeda mu je izuzetno bitna za prekid ne baš dobre serije.

Pored ovog meča, treba obratiti pažnju na Afrički Kup nacija, ali i Evropsko prvenstvo u rukometu kao i na susrete košarkaške Evrolige.

Napravili smo za vas tiket za koji mislimo da ima kvalitet da prođe, a ukupna kvota iznosi nešto više od 16, što nikako ne treba zanemariti.

Olimpia Milano– Alba Berlin H1 (-8.5) (1.63)

Milano je 6. na tabeli, ali trenutni plasman malo šta znači ako se u obzir uzme koliko ekipa nije odigralo svoje mečeve zbog velikog broja zaraženih igrača. Iz dana u dan se igrači vraćaju i možemo samo da se nadamo skorijoj stabilizaciji situacije. Ipak, u prošlom kolu Milano je pobedio vodeću Barselonu u gostima i s tim podvigom dočekuje Albu koja je 16. na tabeli sa samo šest pobeda do sada. Početkom sezone u Berlinu, Alba je slavila sa 81:76, ali čini se da je pravo vreme za potpuni revanš.

Poland – Germany 2(1.87)

Poljska i Nemačka su obezbedile prolaz u drugu fazu Evropskog rukometnog prvenstva, ali njihov međusobni susret odlučiće ko prenosi bodove u novoformiranu grupu. Tamo su već Španija i Rusija sa po dva boda i Norveška i Švedska bez bodova pa će se ogormna borba voditi za prva dva mesta koja vode u polufinale. Prošle godine na Svetskom prvenstvu Poljska i Nemačka odigrali se nerešeno (23:23) u drugoj fazi šampionata, a sada se čini da su „panceri“ blagi favoriti zbog bolje trenutne forme.

Zimbabwe– Guinea2 (1.65)

Očekuje nas veoma zanimljiv rasplet u B grupi na Afričkom Kupu nacija. Senegal i Gvineja imaju po četiri boda, Malavi ima tri, a Zimbabve je bez bodova i teško može da se nada prolasku, ali zato sve tri ekipe sa vrha mogu da se nađu u narednoj fazi. Gvineja je favorit u meču sa Zimbabveom i sada je na drugom mestu sa gotovo zagarantovanim mestom u osmini finala, ali pobeda za kraj takmičenja po grupama bila bi prava uvertira za ono što sledi. Sa samo jednim postignutim golom je Gvineja osvojila četiri boda, 0:0 u derbiju sa Senegalom i minimalac protiv Malavija rešili su posao, pa ipak treba očekivati pobedu za kraj.

Brighton– Chelsea 2&2-3(3.30)

Čelsi je u lošoj seriji i deluje kao da je porazom od Mančester sitija ugasio sve svoje šanse i nade vezane za šampionsku titulu, ali i dalje je treća ekipa Premijer lige. Veliko je pitanje koji će sada biti ciljevi za „londonske plavce“, ali moraće da razmišljaju o njima posle gostovanja Brajtonu koji se do sada pokazao kao veoma tvrd orah svim ekipama iz vrha. Poslednjih dana prošle godine u Londonu je Brajton uzeo bod golom u sudijskoj nadoknadi za 1:1 kada je i negde inicirao slabu seriju Čelsija. Možda je titula već nedostižna, ali računamo na renome tima iz Londona i na pobedu na teškom gostovanju.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter