0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

KLIVLEND BOLJI OD BRUKLINA: Sjajna partija Irvinga nedovoljna za trijumf! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.22 u 00:00

Zanimljive košarkaške predstave na terenima širom Sjedinjenih Američkih Država!

Organizatori NBA lige odlučili su da u ponedeljak prilagode raspored svojoj publici iz Evrope. Čak šest utakmica odigrano je u terminima koji su vrlo pristupčni lubiteljima najkvalitetnije košarkaške lige sa našeg kontinenta.

Klivlend je napravio veliki podvig! Kavsi su pred nešto više od 18 hiljada navijača savladali Bruklin Netse. Utakmica je završena rezultatom 114:107.

Gosti su bili bolji u prvoj i trećoj deonici, ali Klivlend je stekao ubedljiviju prednost tokom drugog i četvrtog perioda igre.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Darijus Garland. Amerikanac je postigao 22 poena, a dodao je šest uhvaćenih lopti i 12 asistencija. Pratio ga je Okoro sa 15 poena, dok je Alen bio odličan sa 14 poena i 10 skokova.

Kajri Irving je bio veoma raspoložen protiv kluba sa kojim je osvojio šampionski prsten. Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država postigao je 27 poena, uz sedam skokova i devet asistencija. Pratio ga je Džejms Harden sa 22 poena, sedam skokova i 10 uspešnih dodavanja.

Rezultati:

Boston Seltiks – Nju Orleans Pelikans 104:92

Njujork Niks – Šarlot Hornets 87:97

Vašington Vizards – Filadelfija 76-ers 117:98

Los Anđeles Klipers – Indijana Pejsers – 139:133

Memfis Grizlis – Čikago Buls – 119:106

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter