ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

JAVILI SE NAKON CELOKUPNOG HAOSA: Australijanci izdali novo saopštenje, konačno su priznali da su napravili grešku sa Novakom?!

Objavljeno: 18.01.22 u 09:48

Nakon odluke o ukidanju vize srpskom teniseru, teniska asocijacija Australije izdala je novo saopštenje.

Australijan open je juče počeo, ali bez najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, kome je ukinuta viza za boravak u toj zemlji. Danas, teniska asocijacija Australije (TA) izdala je saopštenje u kojoj je izrazila žaljenje zbog svega što se dogodilo.

Organizatori pomenutog gren slema poručili su da ‘uvek postoje lekcije koje treba da se nauče’.

Saopštenje TA Vam prenosimo u celosti:

Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022 je sada počeo i naš prioritet je oduvek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko sarađivala i sa Federalnim sudom i sa Vladom Viktorije tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbedno za igrače, stručni štab i navijače što se tiče korone.

Svesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

– Australija ima veliku tenisku tradiciju i divno je videti navijače kako bodre najbolje igrače sveta i želimo da fokus bude na tome. Radujemo se što su ispred nas neverovatne dve nedelje tenisa – navodi se u saopštenju.

1. Sve da je i tako,SRAMNO je sto ste ga tretirali kao NAJVECEG KRIMINALCA.
    Lepo ste ste se zahvalili na donaciji i POKAZALI kakvi ste.
    Bolje da CUTITE.