0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

I ON JE KAO NAJBOLJI DEFANZIVAC LIGE?: Vestbruk ponizio Gobera kao niko nikad u životu, pogledajte ovo brutalno zakucavanje! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.22 u 10:18

Nakon tri uzastopna poraza, košarkaši Lejkersa uspeli su konačno da ostvare pobedu, pošto su u noći za nama savladali Jutu Džez sa 101:95.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Lebron Džejms koji je meč završio sa 25 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija.

Ipak, ovaj meč je obeležila jedna situacija koja se dogodila u drugoj četvrtini. Naime, plejmejker Lejkersa Rasel Vestbruk ‘posterizovao’ je Rudija Gobera, pa se ovaj njegov potez već kandidovao za zakucavanje sezone.

Vestbruk već duže vreme igra ispod očekivanja, tako je bilo i sinoć, ali je ovim potezom još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih košarkaša u ligi. On se zaleteo sa linije za tri poena, ‘poleteo’ ka košu te ponizio najboljeg defanzivca lige, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

U poraženoj ekipi, Gober je postigao 19 poena uz 16 skokova, Majk Konli 17 poena, a Mičel i O’Nil po 13 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter