0
Evropske lige

head coach Thomas Tuchel UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

ČELSI SVE DALJI OD TITULE: Brajton ponovo pružio snažan otpor šampionu Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.22 u 23:24

Loše izdanje ekipe Tomasa Tuhela!

Aktuelni šampion Evrope, tim Čelsija, još jednom je potvrdio da se nalazi u veoma lošoj formi. Čelsi nije ostvario pobedu ni na četvrtoj uzastopnoj utakmici u nacionalnom prvenstvu Engleske.

Ekipa Tomasa Tuhela remizirala je sa Brajtonom u 24. kolu Premijer lige! Utakmica na ‘Ameks‘ stadionu završena je identičnim rezultatom kao i njihov prvi duel ove godine (1:1).

Domaći sastav je ponovo bio tvrd orah za tim iz Londona. Čelsi je više imao loptu u svojim nogama, zapretio je u 15 navrata, ali to nije bilo dovoljno za osvajanje celog plena.

Brajton je hrabro igrao, odlučno u nameri da ne ostane ‘praznih ruku’ pred više od 30 hiljada navijača. Nema sumnje da su vatrene pristalice domaćeg sastava zadovoljne konačnim ishodom meča.

Strelac vodećeg pogotka za gostujuću ekspediciju bio je Hakim Zijeh. Bivši as Ajaksa iskoristio je asistenciju Kantea i savladao je Roberta Sančeza u 28. minutu utakmice.

Za razliku od prethodnog međusobnog susreta, Brajton je ovog puta znatno ranije obezbedio bod. Odlučujući pogodak postigao je Adam Vebster u 60. minutu.

Čelsi je u dosadašnjem delu takmičenja odigrao 23 meča i osvojio 44 boda. Ekipa iz prestonice Engleske nalazi se na 3. poziciji sa velikim zaostatkom u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti koji ima čak dva meča manje. Liverpul ima bod više i utakmicu manje u odnosu na Čelsi.  Brajton je odigrao tri meča manje od planiranog, a nalazi se na 9. poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter