0
Domaći fudbal

‘ZBOG TOGA SAM ZASLUŽIO POZIV U PRVI TIM’: Mladi štoper Crvene zvezde blista od sreće, otkrio kako se stariji fudbaleri ponašaju prema ‘klincima’!

Objavljeno: 17.01.22 u 11:50

Talentovani defanzivac Andrej Đurić, nakon sjajnih partija u Grafičara, skrenuo je pažnju na sebe i dobio poziv Dejana Stankovića da se priključi Crvenoj zvezdi na pripremama u Antaliji.

Momak rođen 2003. godine koji je prošao sve juniorske selekcije Crvene zvezde izrazio je veliku čast i zadovoljstvo što po prvi put ima priliku da bude sa prvotimcima.

U Beogradu smo radili samo trčanje, tako da sam ovde imao prvi trening sa loptom. Atmosfera je odlična kao i treninzi i prezadovoljan sam što sam ovde. Svi su sjajni fudbaleri, i uvek su tu za nas mlade igrače. Daju nam savete i pokazuju nam kako treba da radimo neke stvari. Mister i stručni štab su sve sjajno iskombinovali, tako da sve možemo da ispratimo – počeo je Đurić.

Osvrnuo se mladi štoper i na blistava izdanja koja je pružao u dresu Grafičara.

Veoma sam zadovoljan tim delom moje karijere. Mislim da sam odigrao na dobrom nivou i da sam time zaslužio poziv u prvi tim Zvezde. Siguran sam da će mi to iskustvo značiti u predstojećim prijateljskim utakmicama.

Dotakao se Andrej i slobodnog vremena koje prvotimci imaju u Antaliji.

– Relativno skoro smo došli, tako da nismo ni stigli da razmišljamo o bilo čemu sem o treninzima, ali stručni štab je to dobro iskombinovao, tako da imamo vremena i za odmor – zaključio je Đurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter