0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VLAHOVIĆU URUČENA NAGRADA: Fiorentina ubedljiva nakon 45 minuta, Srbin promašio penal! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.22 u 21:45

U toku je utakmica nacionalnog šampionata Italije!

Fudbaleri Fiorentine dočekali su Đenovu na stadionu ‘Artemio Franki‘, u okviru 22. kola Serije A. U toku je poluvreme, a domaćin ima tri gola prednosti (3:0) nakon 45 minuta igre.

Pred sam start utakmice reprezentativcu Srbije, Dušanu Vlahoviću, uručena je nagrada za igrača meseca u decembra u Seriji A. Bivši napadač Partizana odigrao je pet mečeva u poslednjem mesecu 2021. godine, a protivničku mrežu zatresao je u pet navrata.

Ekipa trenera Italijana propustila je veliku priliku da povede već u 11. minutu. Vlahović je namestio loptu na belu tačku, ali nije uspeo da realizuje kazneni udarac.

Rezultat se ubrzo promenio! Alvaro Odriozola je pogodio za vođstvo domaćina u 15. minutu meča. Igrao se 34. minut kada je Điakomo Bonaventura duplirao prednost tima iz Firence.

Kristijano Birađi je pogotkom u 42. minutu verovatno rešio pitanje pobednika na stadionu ‘Artemio Franki‘.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter