0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Juan Foyth (L) and Christian Eriksen (R) of Tottenham Hotspur look on after the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VELIKI POVRATAK U PREMIJER LIGU: Kristijan Eriksen na pragu potpisa, ovaj klub sa ‘ostrva’ je zainteresovan za danskog asa!

Objavljeno: 17.01.22 u 13:55

Danski fudbaler je spreman za povratak na teren.

Tokom prethodnog Evropskog prvenstva u fudbalu dogodio se dobro poznati incident koji je uznemirio svet. Jezive scene na terenu, neverica u publici i briga svetske fudbalske javnosti. Kristijanu Eriksenu je stalo srce na terenu, ali srećom, iskusni danski reprezentativac je preživeo i uspešno se oporavio.

Poznati list ‘Atletik’ prenosi da bi Erisken uskoro mogao da obuče dres Bentforda, pošto su pregovori uveliko u odmakloj fazi.

Pomenuti premijerligaš spreman de ja fudbalskom asu ponudi ugovor do kraja ove sezone, sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana, ali još uvek se ne zna da li će bivši fudbaler Ajaksa, Intera i Totenhema prihvatiti ove uslove.

Od kako je prekinuo saradnju sa Interom, on trenira individualno i kako je nedavno rekao, spreman je za novi angažman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter