FOTO: FK Čukarički
in , , ,

POTPISI SE REĐAJU KAO NA TRACI: Brđani završili ogroman posao, na Banovo brdo stigla tri fudbalera Partizana!

Čukarički je u ponedeljak potpisao ugovore sa trojicom igrača rođenih 2005. godine, sva trojica su na Banovo brdo došla iz Partizana.

Matija Stojanović, Veljko Mirosavić i Janko Rakonjac pojačali su belo-crne, u prostorijama kluba obavezali su se na vernost Brđanima u prisustvu direktora kluba Vladimira Matijaševića, Gorana Grkinića i Dijane Petrović, kao i koordinatora Omladinske škole, Milovana Sikimića.

FOTO: FK Čukarički

Matija Stojanović igra na poziciji centralnog veznog, rođen je 24. novembra 2005. u Beogradu. Veljko Mirosavić igra na poziciji levog beka, rođen je 15. juna 2005. u Loznici. Janko Rakonjac igra na poziciji napadača, rođen je 13. februara 2005. u Čačku. Sva trojica pomenutih igrača su reprezentativci Srbije u svojoj kategoriji.

FOTO: FK Čukarički

Smatram da smo napravili odličan posao dovođenjem trojice veoma talentovanih igrača. Na nama u Čukaričkom je da im pružimo svu neophodnu pažnu, a na njima da pokažu da su prava investicija. Sva trojica momaka su velika perspektiva, očekujemo od njih da u bližoj budućnosti budu konkurenti za prvi tim. Imaće, kao i svi u našoj Omladinskoj školi, sve neophodne uslove za pravilan razvitak, a nadamo se da će opravdati status velikih pojačanja – kazao je Sikimić, koji je potom dodao:

– Stojanović, Mirosavić i Rakonjac će trenirati i igrati u omladinskoj selekciji Čukaričkog, kod šefa struke Pavla Delibašića. Na taj način nastavljamo trend podmlađivanja omladinskog tima, s obzirom da su momci rođeni 2005. godine. Svakako nam je želja bila da osnažimo ovu generaciju kvalitativno i kvantitativno, a sa ovom trojicom momaka smo to i učinili.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘TVOJA SLAVA I NJIHOVA SRAMOTA ŽIVEĆE DOVEKA’: Srpski as ‘stao u red’ da podrži Novaka, njegove reči će zapamtiti cela Srbija! (FOTO)

‘TI SI NAŠ ŠAMPION, NOVAČE’: Đoković stigao u Beograd, veliki broj ljudi došao da pozdravi našeg asa!