0
Tenis

(190903) -- NANJING, Sept. 3, 2019 (Xinhua) -- Nikola Vucevic (R) of Montenegro defends Tai Webster of New Zealand during the group F match between Montenegro and New Zealand at the 2019 FIBA World Cup in Nanjing, east China's Jiangsu Province, Sept. 3, 2019. (Xinhua/Li Xiang)

PODRŠKA IZ NBA LIGE: Čuveni košarkaš stao na Novakovu stranu, pa osuo paljbu po ostalim teniserima!

Objavljeno: 17.01.22 u 08:22

Juče se završila drama koja je trajala 11 dana.

Na veliku žalost, najbolji teniser sveta Novak Đoković neće imati priliku da odbrani titulu na Australijan openu, pošto je Federalni sud doneo sramnu odluku da se srpskom asu ukine viza za boravak u toj zemlji.

Šokantna vest je odjeknula širom sveta, brojne ličnosti iz sveta sporta uputile su podršku našem šampionu, a poslednji koji je stao u red jeste košarkaš Čikago Bulsa, Nikola Vučević.

– Ono što se desilo Novaku Đokoviću je ništa drugo do pokušaj političara da preko njegovih leđa dođu do političkih poena. Ovo nema veze sa kovid merama i problemima sa vizom, oni su Novaka iskoristili da bi stvorili bolju sliku o sebi u javnosti. Veoma je tužno kako se ophode prema šampionu prve klaser – rekao je košarkaš Čigako Bulsa i dodao:

– Takođe, istakao bih kao najtužnije to što su samo dvojica kolega stala na Novakovu stanu. Ostali su ćutali u strahu. Neverovatno – naglasio je Vučević.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter