FOTO: FK Partizan
in , ,

ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE FK PARTIZAN: Članovi izabrali predsednika i generalnog direktora! (FOTO)

Izabran je novi Upravni odbor!

U prostorijama SC ‘Partizan-Teleoptik’ održana je Skupština FK ‘Partizan’. Delegati Skupštine, u skladu sa izbornim procesom, izjašnjavali su se o izboru svih rukovodećih organa za naredni petogodišnji mandat.

FOTO: FK Partizan

Novi članovi Skupštine, između ostalih, postali su Ivica Kralj, Igor Duljaj, Goran Pandurović, Dejan Rusmir, Ivica Iliev, Vanja Radinović, direktor Omladinske škole, Goran Kadenić, predsednik Komisije za veterane, prof. dr Nebojša Bojović, dekan Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i Koviljko Hajder, predsednik FK Teleoptik.

U sastavu Skupštine kluba i dalje će biti Ivan Ćurković, Branko Rašović, Žarko Zečević, general Dragan Paskaš i Milan Obućina, generalni sekretar JSD Partizan.

Članovi Skupštine ukazali su poverenje predsedniku Miloradu Vučeliću da i u narednih 5 godina bude na čelu kluba.

Izabran je i novi Upravni odbor, u kome su, između ostalih, prof. Dr Vladimir Đukić, direktor KBCDragiša Mišović‘, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije.

FOTO: FK Partizan

Miloš Vazura je dobio novi petogodišnji mandat na mestu generalnog direktora kluba. Na čelu Pravne komisije kluba je ugledni advokat Dragan Palibrk, u Komisiji za veterane su fudbalske legende Nebojša Uške Vučićević, Miroslav Vulićević i Aca Trifunović, a u Komisiji za marketing Predrag Vujović, Predrag Popović Pop i Marko Pavlović.

Na početku sednice, članovi Skupštine, Nadzornog i Upravnog odbora FK Partizan minutom ćutanja odali su počast Momčilu Vukotiću, Milošu Kostiću i drugim preminulim članovima Kluba.

Predsednik FK Partizan, Milorad Vučelić, u ime Kluba uputio je podršku teniseru Novaku Đokoviću.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ŠOKANTNO PRIZNANJE LEGENDE:’Predozirao sam se, sedam dana sam bio budan’

TRENER FENERA POZITIVAN: Saša Đorđević ima koronu, klub se oglasio