0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - JUNE 08: Michael Frey (C) of Switzerland jump for the ball with Milos Veljkovic (L) and Petar Golubovic (R) of Serbia during the UEFA European Under-19 Championship Elite Round match between Serbia and Switzerland on June 08, 2013 in Belgrade, Serbia (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NOVA DESTINACIJA: Zlatni ‘orlić’ nastavio karijeru u Norveškoj

Objavljeno: 17.01.22 u 18:56

Nova šansa!

Srpski fudbaler Petar Golubović pronašao je novi klub i postao je član Alesunda, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. On na sever Evrope stiže posle epizode u Kortrajku.

Svojevremeno zlatni orlić, koji je 2013. godine sa omladinskim državnim timom stigao do krova starog kontinenta je ponikao u OFK Beogradu, a dobre igre su mu bile omogućile prelazak u Romu, u kojoj nije uspeo da ispolji talenat. Kasnije su krenule selidbe, a sada karijeru pokušava da oživi u Norveškoj, u timu koji se prošle sezone plasirao u viši rang.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter