0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NISU IMALI STRPLJENJA: Oglasio se Benitez nakon otkaza, ovim rečima je pokušao da se opravda!

Objavljeno: 17.01.22 u 14:20

Rafa Benitez od juče nije trener Evertona.

Nakon poraza od Noriča, velikan iz Liverpula odlučio je da prekine saradnju sa iskusnim strategom i krene u potragu za novim trenerom. Već dugo se spekulisalo o odlasku legendarnog stručnjaka, a funkcioneri nisu imali dilemu nakon najnovijeg kiksa.

Nakon zvanične odluke Evertona, španski trener se oglasio saopštenjem koje Vam prenosimo u celosti:

– Znali smo da neće biti lako, da je pred nama veliki izazov, i emotivno i u sportskom smislu. Moja ljubav prema ovom gradu, Mersisajdu i njegovim stanovnicima, podstakli su me da prihvatim ponudu. Ali tek kada uđete unutra shvatite težinu zadatka. Od prvog dana, moj tim i ja smo radili kao i uvek, potpuno posvećeno. Nije samo rezultat bio naš cilj, već i da osvojimo srca ljudi.

Ipak, finansijska situacija, a onda i povrede, učinili su sve težim. Ubeđen sam da bi sve bilo bolje sa povratkom igrača i dolaskom pojačanja.

Put do uspeha nije lak i nažalost, u fudbalu se danas traže rezultati odmah i sve je manje strpljenja. Nesrećne okolnosti su odredile rezultate i za nas nije bilo moguće da nastavimo ovaj projekat.

U svakom slučaju, želim da se zahvalim upravi, članovima tima i igračima, kao i onim navijačima koji su nam pružali podršku u ovom periodu. Evertonu želim se najbolje – stoji u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter