1
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NAKON 11 DANA AGONIJE, NOVAK SE VRAĆA KUĆI: Srpski as se ukrcao u avion za Beograd, evo kada bi trebalo da sleti u prestonicu Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.22 u 09:19

Novak stiže u Beograd.

Na Federalnom sudu Australije Novaku Đokoviću je odbijena viza, pa je srpski teniser morao što pre da napusti tu zemlju. Prvi reket sveta je sleteo u Dubai, a odatle će se uputiti ka Srbiji.

Nakon presedanja, Novak se ukrcao na avion za Beograd, gde će stići posle 11 dana agonije i borbe za nastup na Australijan open, gde je mogao da ispiše istoriju.

Pošto je sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Houka da mu poništi vizu, Đoković je juče morao da napusti Melburn.

Novak bi trebalo da sleti u glavni grad Srbije oko 12:10, međutim vrlo je verovatno da će doći do kašnjenja, pošto se već u poletanju kasnilo 30 minuta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter