0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Napred Srbija!

Objavljeno: 17.01.22 u 10:16

Rukometaši Srbije danas igraju sa Francuskom poslednji meč takmičenja po grupama na Evropskom prvenstvu i pravi je trenutak za naše momke da pokažu da su sa Hrvatskom imali samo loš dan i da mogu da odigraju najbolje kad je najpotrebnije.

„Galski petlovi“ slove za favorita, ali ulog je veliki za sve pa očekujemo da „orlovi“ mogu da odigraju u skladu sa nadimkom.

Izabrali smo još nekoliko mečeva koji će danas zaokupirati pažnju sportske javnosti.

Cape Verde– Cameroon 2 B (1.77)

Samo tri reprezentacije su na Afričkom Kupu nacija upisale dve uvodne pobede, a Kamerun je jedna od njih. U današnji meč sa Zelenortskim Ostrvima ulazi kao favorit iako je već obezbedio prolaz dalje pa postoji mogućnost da neće ući u ovaj meč maksimalnim kapacitetom. „Ostrvljani“ su treći u A grupi, ali sa jednom pobedom nad Etiopijom nalaze se u sigurnom krugu najboljih trećeplasiranih ekipa na prvenstvu i smeši im se prolaz dalje. Možda je i nerešen ishod po meri svima, ali zato je Kamerun kao jedan od naših današnjih bonus mečeva veoma zanimljiv.

France – Serbia H2 (-6.5)(1.80)

Francuska je bez problema dobila dva uvodna meča na Evropskom prvenstvu i pravda ulogu jednog od favorita za zvanje kontinentalnog šampiona. Srbija je dobro krenula pobedom nad Ukrajinom, ali poraz od Hrvatske umanjio je šanse našim momcima da nešto više urade u nastavku prvenstva. Ipak, mečevi sa Francuzima uvek su zanimljivi i možemo samo da se nadamo dobrom izdanju „orlova“, a hendikep na nas je 6.5 golova što se čini kao sigurna opklada.

Ilves– Karpat 1(1.97)

Hokejaši Ilvesa se sa Helsinkijem bore za prvu poziciju pred plej-of i prednost domaćeg leda sve do finala pa im je svaki meč do kraja izuzetno bitan i svaki bod je dragocen. Današnji protivnik je sve samo ne lagan. U Tampere dolazi Karpat, trenutno četvrti na tabeli, sa svojim planovima i ambicijama. Ilves je najuspešniji domaćin u ligi i na njegovom ledu je malo ko uzeo bodove, a slavio je protiv Karpata u sva tri odigrana meča ove sezone.

Bologna– Napoli X2&1-3(2.00)

Bolonja je u velikim problemima već dve nedelje i muku muči sa povređenim i bolesnim igračima pa je zato u nešto lošijoj seriji i u poslednjih pet mečeva ima samo jednu pobedu i četiri poraza. Ipak, ne mora da se brine jer je već ranije obezbedila solidan bodovni saldo, a danas protiv Napolija je autsajder iako igra na domaćem terenu. Napolitanci su treći na tabeli, teško će se priključiti dvojcu iz Milana, ali nastavlja se borba u vrhu. U prvom delu sezone Napoli je dobio na svom terenu sa 3:0, pa i danas treba očekivati pobedu.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter