0
ATP

FOTO: Screenshot

KECMANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SU SRPSKI TENISER ĆUTALI: Poznato razlog zbog kog su se tek sad oglasili – ‘Tužno je!’

Objavljeno: 17.01.22 u 15:22

Srpski teniser Miomir Kecmanović je uspešno započeo nastup na Australijan openu.

Umesto protiv Novaka Đokovića, kako je žreb odlučio, on je zbog oduzimanja vize najboljem na svetu igrao protiv Salvatorea Karuza, ‘srećnog gubitnika’.

Na konferenciji za medije posle pobed on je pričao o Đokoviću, te je istakao da žali što se srpski igrači nisu ranije oglasili.

– Podeljena su mišljenja u svlačionici, zato mislim da se ni ne oglašava mnogo ljudi. Mi smo mogli možda više i ranije da se oglasimo, ali jesmo bili uz njega sve vreme, i preko poruka – pružili smo se da mu pružimo koliko podrške mi možemo odavde. Hteo sam da vidim kako je, dopisivali smo se, naravno da ću mu i sada poslati poruku – znam da mu nije lako, treba mu odmora od svega. Uradio je toliko za nas, red je da se mi odužimo koliko je u našoj moći – rekao je Kecmanović na konferenciji za novinare i dodao:

(VIDEO:YouTube/Australian Open TV)

– Znam da ne možemo da uradimo mnogo za njega, ali dajemo sve od sebe da budemo tu za njega, kako bi malo lakše prošao kroz ovaj period. Nije nam bilo lako, ali definitivno je nje u bilo teže. Nisu morali tako da ga izbace, to je užasno, moglo je sve da bude malo drugačije. Ugledam se na njega, on je neverovatan šampion i bilo je teško videti šta mu se dešava, pogotovo što sam se radovao spektaklu, da igram s njim na Rod Lejver areni.

– Definitivno smo razgovarali o tome, nije bilo moguće ne razgovarati o tome. Pokušaćemo da ga osvetimo na neki način i da ga učinimo ponosnim, tužno je što on ne može da igra – zaključio je Kecmanović.

Kecmanović će u narednom kolu igrati protiv Amerikanca Tomija Pola, koji je bio bolji od Rusa Kukuškina sa 3:0 u prvom kolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter