KK Crvena Zvezda Nebojsa Covic 22.10.2019. Oktobar 22. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)
in ,

ČOVIĆ O ‘SLUČAJU NOVAK’: ‘Nije antivakser, neobična ocena Nadala!’

Prvi čovek KK Crvena zvezda komentarisao je situaciju oko Novaka Đokovića.

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana se osvrnuo na sve ono kroz šta je prošao najbolji svetski teniser poslednjih dana.

– Moram prvo da kažem da je svo ovo velika škola i veliko iskustvo za Novaka i da, po naški rečeno da tako kažem, „kapa dole“ jer je pokazao da je čovek od integriteta. To ne bih mogao da kažem za mnoge druge sportiste koji su se utrkivali da se slikaju sa njim, a sad ih nisam nešto primetio da su mu dali javnu podršku, počeo je Čović za ‘Tanjug’ i dodao:

– Ono što moram da primetim jeste da smo svi upali u neku vrstu kolektivne psihoze. Prvo, Novak nije otišao u Australiju na splavu. Dobio je poziv od AO, zadovoljio je određene uslove, njihove medicinske komisije su to pogledale i dali su mu vizu. Nakon toga ulazimo u ceo scenario i danas kada sam ponovo analizirao dokumentaciju primetio sam jednu neobičnu stvar. Ona jeste bila u našim medijima, ali kada analitički pogledate najava svega ovoga što se desilo Novaku se dogodila od strane Tonija Nadala, strica Rafaela Nadala, koji je on to opisao u kolumni koju redovno piše za španski list „El Pais.“ On je tada naveo interesantan rečnik… Mislio je da će „Srbin“ odustati, da „Balkancu“ neće biti dozvoljeno, što pokazuje kakvo oni razmišljanje imaju o nama. A kada na to dodate ono što je tužilac rekao, da mi nemamo dovoljnu stopu vakcine, onda na neki način možete da zaključite da nas smatraju ljudima nižeg reda. To važi za ceo Balkan.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PROMENE: Sampdorija otpustila trenera!

NOVA DESTINACIJA: Zlatni ‘orlić’ nastavio karijeru u Norveškoj