0
ATP

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VILANDER PODRŽAO ODLUKU SUDA, ALI JE I NOVAKU ODAO PRIZNANJE: Pokušao je sve i imao bi veliku šansu da postavi rekord!

Objavljeno: 16.01.22 u 21:34

Jedan je od Đokovićevih velikih kritičara.

Nekadašnji teniser, a sada poznati analitičar Mats Vilander, pričao je o završetku slučaja „Novak Đoković“, rekavši da ga je odluka iznenadila. On je istakao da je šokiran, a odao je priznanje srpskom teniseru za borbu. Takođe, Vilander je naveo da misli da Novak više neće osvojiti nijedan grend slem u karijeri, te da će ostati izjednačen sa Nadalom i Federerom.

– Šokiran sam, ali i pomalo iscrpljen jer o ovome slušamo već nedelju dana. Odajem Novaku priznanje jer je pokušao sve, iako smo znali da postoji mogućnost da se ovo desi. Ovo su tužne vesti, počeo je Vilander i dodao:

– Imao bi veliku šansu da nadmaši Rodžera i Rafu. Po mom mišljenju, velika je šansa da će sva trojica završiti karijere sa 20 titula, što bi bilo sjajno.

Na samom kraju, Vilander je ipak rekao da misli kako je odluka suda pravedna. Zaključio je i da su Australijanci mentalno dosta propatili i da su bili u lokdaunu veliku većinu vremena.

– Mislim da jeste jer su milioni ljudi umrli od kovida širom sveta, a Australija je bila u potpunom ‘lokdaunu’ većinu vremena. Australijanci su propatili i mentalno i fizički, zaključio je Mats Vilander.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter