FOTO: Youtube/Screenshot
in , ,

‘ULOŽIO SAM OGROMAN NAPOR DA SE ZARAZIM’: Svet ne može da poveruje u ovu priču, poznati Italijan govorio o svom ‘susretu’ sa koronom!

Poznati GP vozač je jednom izjavom šokirao svet.

Čuveni Italijan, Marko Melandri, govorio je o svom iskustvu sa virusom koji je ‘pokorio’ svet – koronom. Nakon svoje ispovesti, šokirao je mnoge.

Naime, on je otkrio da se namerno zarazio:

Uhvatio sam virus, jer sam želeo da ga uhvatim, i, za razliku od mnogih vakcinisanih, uložio sam ogroman napor da se zarazim… Morao sam da se zarazim iz nužde, morao sam da radim kako bih dobio zeleni sertifikat a da se ne vakcinišem. Za mene je zelena propusnica bila i ostala ucena. Koristiću je samo za posao i ako budem morao da pratim svoju ćerku. Spreman sam da je koristim samo za ono što je strogo neophodno – rekao je Melandri i dodao:

Uspeo sam da se zarazim, ali nije bilo lako. Da me nije momak sa kojim sam bio pozvao i rekao da je pozitivan, ne bih ni znao da sam i ja pozitivan. Sada sam već neko vreme negativan.

On je potom otkrio da se šalio.

– To je bila ironična šala, a nastala je oluja. Žao mi je, ali nisam se zarazio namerno i nisam bio u kontaktu sa pozitivnim osobama. Kroz šalu sam rekao da ću biti pozitivan da bih dobio zelenu propusnicu – rekao je italijanski vozač.

 

 

 

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OVO BAŠ TUŽNO IZGLEDA: Isplivale Novakove fotografije sa aerodroma, celokupna atmosfera deluje užasno! (FOTO)

CRVENO-BELA EKSPEDICIJA VREDNO RADI: Zvezdin šesti trening u Antaliji – raspoloženje na nivou, pobedu odnela ekipa sa zelenim ‘markerima’! (FOTO)