EHF EURO 2022-Hrvatska v Srbija Segedin, 15.01.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in ,

SRBIJA IDE NA MEGDAN OLIMPIJSKOM ŠAMPIONU: Selektor Đerona zna šta je najvažnije za pobedu!

Moramo da napravimo čudo.

Rukometaši Srbije će poslednju rundu prve faze Evropskog prvenstva odigrati u ponedeljak od 20.30, a rival će im biti selekcija Francuske. Orlovi će se nakon poraza od Hrvatske, sa aktuelnim olimpijskim šampionom boriti za prolaz u narednu fazu. Selektor Srbije Toni Đerona istakao je da je urađena analiza prethodnog meča, kao i da je naša ekipa pokazala da je jaka u odbrani.

– Moramo da se fokusiramo na meč sa Francuskom, ali smo prvo iskoristili priliku da pogledamo video i analiziramo greške od juče protiv Hrvatske. Naša ekipa je pokazala ponovo da je u odbrani jaka, ali smo imali probleme u tranziciji i pozicionom napadu, počeo je selektor Srbije.

EHF EURO 2022-Hrvatska v Srbija
Segedin, 15.01.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Potom je Đerona naveo da naši rukometaši moraju dati 100% da bi imali šanse da uradimo ono što želimo. Selektor nije želeo da priča o problemima sa sastavom i sa koronom i zaključio je da će se nastaviti sa radom po planu.

– Ne želim da pričam problemima sa sastavom, problemima sa koronavirusom, ali za pojedine igrače ovo je prvo takmičenje i atmosfera u hali je bila uzavrela. Moramo da nastavimo da radimo po planu po kom smo započeli i zaista je šteta što smo propustili priliku da se već nađemo u sledećoj fazi. Sutra moramo dati 100 odsto sebe i hladne glave kako bismo uradili ono što treba da uradimo, zaključio je Toni Đerona.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ĆIRO BLAŽEVIĆ OŠTRO PO AUSTRALIJI: Oni za mene više nisu uređena zemlja – Novak je najveći sportista na planeti!

VILANDER PODRŽAO ODLUKU SUDA, ALI JE I NOVAKU ODAO PRIZNANJE: Pokušao je sve i imao bi veliku šansu da postavi rekord!