2
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SRAMNA PORUKA ATP-A: ‘Izbacivanjem Novaka stavljena je tačka!’

Objavljeno: 16.01.22 u 15:58

Aocijacija teniskih profesionalaca (ATP) oglasila se povodom slučaja Novaka Đokovića.

Kako se navodi u saopštenju, izbacivanjem srpskog tenisera Novaka Đokovića sa ‘stavljena tačka na niz događaja koji su za duboko žaljenje’.

– Današnjom odlukom da se potvrdi ukidanje vize Novaku Đokoviću okončan je niz dogadjaja koji su za duboko žaljenje. Sudske odluke koje se tiču pitanja javnog zdravlja moraju se poštovati. Bez obzira kako smo do te tačke došli, Novak je jedan od najvećih šampiona u našem sportu i njegovo odsustvo sa Australijan opena je gubitak za tenis, navodi se u saopštenju i dodaje:

– Znamo koliko su protekli dani bili komplikovani za Novaka i koliko je želeo da odbrani titulu u Melburnu. Želimo mu sve najbolje i radujemo se što ćemo ga uskoro videti na terenima.

Odluku o ukidanju vize doneo je ministar za imigracije Aleks Hok, a sud nije oborio tu odluku.

– ATP i dalje snažno preporučuje vakcinaciju svim igračima, poručuje se u saopštenju.

0
0

2 Komentara

  1. Sta ste uradili pre no sto ste stavlii tacku nsita zato sto nije u pitanju Nadal i Fredere nego jedan od najboljit na ATP i zato svakog posteno to boli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter