0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

REAL OSVOJIO SUPERKUP ŠPANIJE: Modrić i Benzema pogodili za laku pobedu protiv Atletik Bilbaa! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.22 u 22:51

Zaslužena pobeda Madriđana.

Fudbaleri Reala iz Madrida su u finalu španskog Superkupa savladali Atletik iz Bilbaa rezultatom 2:0. Kraljevskom klubu je ovo 12. titula u ovom takmičenju, a fali im još jedna kako bi se izjednačili sa barselonom, koja ih je do sada osvojila 13.

Počelo je ovo finale vrlo dobro za favorizovani Real. Izabranici Karla Anćelotija, agresivnom igrom su izali šanse, a prvu su iskoristili u 38. minutu kada je Modrić zatresao mrežu Atletika. Madriđani su razvili vrlo dobar kontranapad, nakon dva odlična dodavanja, lopta je došla do hrvatskog fudbalera koji je pogodio za vođstvo.

Na startu drugog poluvremena, Madriđanima je dosuđen i jedanaesterac, koji je VAR potvrdio. Podogak za 2:0, postigao je Karim Benzema u 52. minutu, a do kraja meča, videli smo još jedan udarac sa bele tačke.

Naime, nakon što je fudbaler Atletika glavom uputio udarac ka golu, Militao je igrao rukom i tako je i pored jedanaesterca za protivnika, zaradio i crveni karton. Ipak, Tibo Kurtoa je bio precizan, a Madriđani su do kraja meča uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter