0
ATP

FOTO: Za Sofijin prvi korak

OTAC MALE SOFIJE POSLAO PORUKU NOVAKU: ‘Za našu porodicu si anđeo koji zemljom hoda! Ponosni smo što živimo u tvojoj eri’

Objavljeno: 16.01.22 u 19:22

Đoković je finansirao privatni let kako bi Sofija što pre stigla na lečenje u Sjedinjene Američke Države.

Najbolji teniser na planeti, Novak Đoković, neće dobiti šansu da se bori za 21. grend slem titulu u karijeri, pošto je u nedelju deportovan iz Australije. Novaku je uskraćena prilika da dođe do dvocifrenog broja titula na Australijan openu, a dugo će se pričati o teroru koji je morao da trpi u Australiji.

Povodom aktuelnih dešavanja oglasile su se brojne javne ličnosti širom planete, ali jedna poruka je posebno emotivna. Otac male Sofije Markuljević, koja boluje od spinalne atrofije mišića, obratio se Novaku putem društvenih mreža. ‘Prvi reket sveta’ je platio put privatnim avionom kako bi Sofija što pre stigla na lečenje u Sjedinjene Američke Države. Naša mala sunarodnica, a veliki borac, vratila se u Srbiju nakon osam meseci. Danas već uveliko priča, sedi, a napokon može sama da drži glavicu.

-Ovu bitku si pobedio onog dana kad si pomislio da se u nju i upustiš. Velika je nepravda da tebe kao najboljeg sportistu na planeti, koji je došao samo da igra tenis, tretiraju kao zatvorenika. Za našu porodicu si anđeo koji zemljom hoda, srećni smo i ponosni što živimo u eri jednog velikog čoveka i sportiste kao što si ti! HVALA – napisao je Stefan Markuljević, na profilu ‘Za Sofijin prvi korak‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter