0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘ONI OČITO NEĆE PRESTATI DA TE MRZE’: Novak Đoković dobio brutalno jaku poruku pred najvažniji meč u karijeri!

Objavljeno: 16.01.22 u 00:21

U tenisu je pobedio mnogo puta, a večeras će srpski as imati priliku da pobedi u najvažnijem meču u karijeri van terena.

Oko njegovog učešća na predstojećem Australijan openu mnogo se priča proteklih dana, a odgovor na to pitanje – dobićemo večeras!

Naime, Federalni sud Australije doneće zvaničnu odluku da li će Novak Đoković učestvovati na predstojećem gren slemu. Brojni sportisti stali su red da pruže podršku srpskom asu, a pred večerašnje suđenje oglasila se i nekadašnja teniserka Bojana Jovanovski, čije vam saopštenje prenosimo u celosti:

– Dragi Nole,

Mi smo bar kroz naše detinjstvo doživeli razne vrste nepravdi. Bombe su svetski moćnici bacali na civilne objekte u našem gradu, ginuli su i naši najmlađi sugrađani i prijatelji. Sada na tebe svetski moćnici vrše pritisak da odustaneš, pošto na drugi, na pravedan i na sportski način niko ne može da te savlada. Uspeh je nešto što očigledno ne žele da ti oproste. To se u istoriji dešavalo i našoj sugrađanki Moniki Seleš u periodu kada je bila najbolja na svetu dobila je nož u leđa. No, mi smo bar na nepravdu navikli i bez obzira na ishod ove ponižavajuće agonije koja ti je priređena, NISI SAM, TI SI NAŠ NAJVEĆI PONOS !

Na tebi je sada da se bez obzira na sve boriš za pravdu i bez obzira na ishod da daš sve od sebe u toj borbi! To ti znaš bolje od svih nas… U isto vreme moraš misliti i na sebe i svoju bezbednost, ako i propustiš jedan Gren Slem, osvojićeš neki drugi i nadamo se postati najbolji sportista svih vremena.

Ovo nije samo borba tebe protiv svetskih moćnika, nego očigledno i SPORTA protiv POLITIKE. Što se tiče optužbi sitnih duša protiv tebe, ti si svu traženu dokumentaciju predao i dobio vizu, na sudu si legitimnost svoje dokumentacije dokazao. Tako da ljudima koji te optužuju da si lažov i čovek sa nedoličnim ponašanjem možeš poručiti rečenicu najvećeg svetskog naučnika i našeg sunarodnika Nikole Tesle: ”Kada bih svu vašu mržnju pretvorio u energiju, mogli bi se osvetliti mnogi gradovi”. Oni očito neće prestati da te mrze, ne zato što su njihovi stavovi istiniti, nego zato što su oni mali, ljubomorni i nezadovoljni svojim životima. Zato pretvori tu njihovu mržnju u energiju i POBEDI! POBEDI danas i u svakoj narednoj borbi… To će biti pobeda i svih nas koji smo svim srcem uz tebe! Sve najlepše želimo svim ljudima u svetu kao i u prelepoj Australiji, a oni kako nam vrate vrate… Plašim se samo da su ljudi koji su iselili Pigmeje postali moralni Pigmeji – napisala je na Bojana Jovanovski na svom Fejsbuk profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter