1
ATP

Tenis-Novak Djokovic natpis na Kula Beograd u znak podrske Beograd, 16.01.2022 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVAČE, CELA SRBIJA JE UZ TEBE: Veličanstven natpis na Kuli Beograd – ovo ćemo dugo pamtiti! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.22 u 21:59

Zaista predivan prizor.

Saga oko Novaka Đokovića jeste završena, najbolji na svetu je deportovan iz Australije i neće učestvovati na Australijan openu, no ipak, Srbija je svim srcem stala uz svog heroja. Naime, ove večeri je na Kuli Beograd, oko 20 časova osvanula poruka podrške srpskom teniseru.

Đoković trenutno je na putu za Dubai, naravno, poruke podrške mu stižu sa svih strana, a nema sumnje da će najviše pamtiti upravo ovu iz Beograda.

– Nole, ti si ponos Srbije, pisalo je na Kuli Beograd.

Podsećamo, čitav zaplet počeo je po sletanju Novaka Đokovića u Australiju. Tada su mu tamošnje vlasti ukinule vizu, pa je on nekoliko dana morao da provede uizolaciji do suđenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

Potom je, nakon te žalbe na sudu i presude sudije Kelija, dobio dozvolu da ostane u Australiji i da se priprema za pomenuti grend slem. Ipak, ministar za imigraciju Aleks Hok, odlučio je da ponovo oduzme vizu jednom od najboljih sportista svih vremena i tako primora Novaka da podnese novu žalbu.

Nakon novog suđenja pred Federalnim Sudom, Novaku je zabranjen nastup na AO i morao je da napusti Australiju.

0
0

1 Komentara

  1. Meni je samo zao sto Novak na ovakav nacin zavrsava karijeru zbog jedne blesave inekcije,mjesto da se vakcinisao Sinofarmom i ponizio na taj nacin zapadnu farmaceutsku bandu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter