0
ATP

AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony Vanja Udovicic ministar za sport u vladi srbije Beograd, 24.10.2021. foto: Starsport.rs ©

MINISTAR UDOVIČIĆ PRIČAO O NOVAKOVOJ DEPORTACIJI: Osećaj nemoći budi bes – nije bilo sluha za najboljeg na svetu!

Objavljeno: 16.01.22 u 22:26

Svestan je njihovih namera.

Srpski teniser Novak Đoković deportovan je iz Australije i onemogućen mu je nastup na Australijan openu. Povodom toga, Vanja Udovičić ministar omladine i sporta, istakao je gostujući na Pinku da ne postoji osoba u Srbiji, ali i globalno koja u Novaku ne vide idola.

– Ne postoji osoba u Srbiji, ali i globano, koja u Novaku Ðokoviću vidi idola, da ne oseća gorčinu i da nije razočarana odlukama koje su donele australijske vlasti i sud, počeo je Udovičić i dodao:

Vanja Udovicic
AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony
Beograd, 24.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Osećaj nemoći je nešto što uvek u vama budi možda i neki bes, ali ta nemoć vas i najviše boli i u tom smislu apsurdno je sve što se svih ovih dana izdešavalo.

Za sam kraj Udovičić je zaključio da nije bilo sluha za najboljeg tenisera na svetu, kao i da iz ove perspektive možemo reći i da nije bilo dobre namere da mu se odobri nastup.

– Novak nije izleteo iz aviona i sleteo na teren u Australiju već je dobio poziv, ispunio neophodne formulare, procedure, otišao tamo i kada je sleteo, sada iz ove perspektive možemo reći da nije bilo ni dobre namere niti sluha da se dozvoli najboljem teniseru sveta da učestvuje na turniru, zaključio je Vanja Udovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter