0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana:Nedelja je dan za golove

Objavljeno: 16.01.22 u 12:08

U današnjoj ponudi fudbala u MerkurXtip-u Lige petice biće u fokusu, naravno uz kontinentalni šampionat Afrike, ali ne zaostaje ponuda ni na ostale sportove. Našli smo četiri meča za naše pratioce, a na svim očekujemo golove jer je nedelja dan za raspucavanje.

Od Francuske, pa preko Italije i Španije trešće se mreže, a valja iskoristiti naše sjajne kvote na igre na golove.

Monaco– Clermont 1&II1+(1.65)

Monako ne igra sezonu po svojim uobičajenim standardima, ali je i dalje jedna od ekipa koja će se boriti do kraja sezone za plasman u Evropu. Najveća snaga „kneževa“ je domaći teren i po tome su oduvek poznati, a danas im u goste dolazi nejaki Klermon koji je svega dva boda iznad opasne zone. Mnogo jači timovi od Klermona padali su u Monaku pa se očekuje lagana pobeda domaćina, a tu su realni i golovi jer je u prvom meču u sezoni Monako slavio pobedu u gostima od 3:1.

Roma – Cagliari 3+ (1.57)

Gotovo da nema tima u Italiji koji je sada kompletan, što zbog pandemije, povreda pa i Afričkog Kupa nacija, pa će i Romi i Kaljariju nedostajati dosta igrača na današnjem susretu. Murinjov tim igra toplo-hladno zato je i gotovo ostao bez šansi da se na kraju sezone otisne u Evropu, ali je u mečevima sa slabijim rivalima uvek favorit, posebno na „Olimpiku“. Kaljari je prvi „ispod crte“ i svaki bod može da mu znači eventualni opstanak u Seriji A. Na poslednja četiri duela ovih timova viđeno je ukupno 20 golova pa je realno da i danas bude pregršt golova.

Elche– Villareal 2&I1+&2+(2.40)

Elčeu predstoji borba za opstanak iako je iznad crvene zone, dok Viljareal čeka neko bolje vreme i eventualni proboj u vrh tabele. „Žuta podmornica“ je sada na 8. mestu, ali veoma blizu grupi ekipa sa veoma sličnim bodovnim učinkom, pa jedna ili dve pobede mogu da joj nađu put među odabrane. Poslednjih pet mečeva u ligi Viljareal je vezao četiri pobede i u poslednjem odigrao 2:2 sa aktuelnim šampionom Atletikom tako da je dobra forma tu i lako može da se nastavi na gostovanju u Elčeu. U prvom delu sezone Viljareal je na svom terenu upisao sigurnu pobedu od 4:1.

Algeria– Equatorial Guinea 1-1&2+(2.35)

U E grupi Afričkog Kupa nacija Alžir je uz Obalu Slonovače glavni favorit za prolaz dalje, ali je u prvom kolu odigrao mršavih 0:0 sa Sijera Leoneom. Zato je meč sa Ekvatorijalnom Gvinejom prilika da reprezentacija sa severa kontinenta obezbedi prolaz u narednu rundu. Ekvatorijalna Gvineja je na početku pretrpela minimalni poraz od „slonova“, ali je pokazala da ume da odigra veoma dobru odbranu. Ipak, smatramo da važnost meča može da izvuče samo ono najbolje od Alžira.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter