0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARINKOVIĆ SANJA DEBI NA ‘MARAKANI’: ‘Ovo je veliko iskustvo za mene! Borjanovi saveti su od izuzetnog značaja’

Objavljeno: 16.01.22 u 20:18

Mladi čuvar mreže je pozvan na pripreme prvog tima sa samo 16 godina!

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa napornim treninzima u Turskoj, a najmlađi među putnicima, Stefan Marinković izneo je prve utiske posle priključivanja seniorskom timu. Talentovani golman koji je jesenas bio među najboljima u omladinskoj selekcji crveno-belih, ističe da je sjajno prihvaćen.

– Ovo je za mene veliko iskustvo, mnogo mogu da naučim od trenera golmana i starijih čuvara mreže. Priključio se ekipi i kapiten Milan Borjan, čiji saveti imaju izuzetan značaj. Svi su me odlično prihvatili, pogotovo mlađi igrači poput Njegoša Petrovića i Veljka Nikolića, koji su mi takođe mnogo pomogli i često me savetuju. Izuzetno mi je drago što sam pozvan na pripreme u Tursku – počeo je Marinković.

Šesnaestogodišnji čuvar mreže je govorio i o razlici između treninga omladinaca i prvotimaca Zvezde, a naglasio je da mu je san da zaigra na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

-Ključna razlika između treninga seniora i juniora jeste da su udarci jači. Polako sam se na to adaptirao, pa sve ide po planu. Čekam svoju šansu da zaigram za prvi tim Crvene zvezde, što bi bio veliki korak u mojoj karijeri, zato se za debi svakodnevno pripremam. S obzirom da sam Zvezdino dete, moj san je da jednog dana zaigram pred punom ‘Marakanom’ – zaključio je Marinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter