1
ATP

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

‘LOV NA VEŠTICE PROTIV JEDNE OSOBE I ZEMLJE’: Aleksandar Vučić besan nakon kao nikad, otkrio da je razgovarao sa Novakom

Objavljeno: 16.01.22 u 12:55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon odluke Federalnog suda Australije o ukidanju vize Novaku Đokoviću.

Aleksandar Vučić je istakao da je razgovarao sa srpskim teniserom posle odluke australijskih vlasti da ga deportuju.

– Oni koji misle da su isterali neke principe pokazali su da nemaju principe. Maltretirali su jednog tenisera deset dana da bi mu uručili odluku za koju su znali od prvog dana da će je uručiti – rekao je Vučić i potom dodao:

– Onda je krenulo šikaniranje, lov na veštice protiv jedne osobe i zemlje. Na Novaku su želeli da pokažu kako funkcioniše svetski poredak i kako mogu da urade protiv svakoga – podvukao je Vučić.

Predsednik Srbije je kazao da se u ovom sudskom procesu moglo videti koliko tužilac zapravo laže.

Rekao je kako je u Srbiji ispod 50 odsto vakcinisanost. Prvo nemojte da lažete, zvanično je vakcinisano 58 odsto, što je više od 62 odsto imajući u vidu realni broj ljudi koji živi u Srbiji. U Srbiji je stopa vakcinisanosti veća nego u mnogim zemljama EU, posebno u okruženje kao što su Bugarska, Rumunija, Slovačka, čak i Estonija. Bio je to besmisleni argument, ali u Orvelovskim predstavama sve je moguće“ – naglasio je on.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter