0
ATP

Djordje Djokovic (L) Dijana Djokovic and Srdjan Djokovic (R) Skup podrske za Novaka Djokovica Beograd, 07.01.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

KAKVA PORUKA: Oglasio se Novakov otac, Srđan je ‘samo preneo’ brutalne reči od jednog pratioca – ’50 metaka Novaku u prsa’ (FOTO)

Objavljeno: 16.01.22 u 10:52

Moćne reči.

Nakon šokantne odluke Federalnog suda, oglasio se Novakov otac, Srđan, koji je na svom Instagram profilu preneo poruku jednog Noletovog fana.

– Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportistu sveta, 50 metaka Novaku u prsa – on nakon svega daje podršku mladom igraču od 17 godina, eto to je Nole, čovek, brat, vidimo se u Parizu – napisao je Marko Kan, a preneo Srđan Đoković.

FOTO: Instagram/Screenshot

Zbog čitave sage oko najboljeg tenisera sveta, Srđan Đoković je proteklih dana organizovao proteste u glavnom gradu Srbije.

Podsetimo, Novaku je ukinuta viza za boravak u Australiji, uskoro će morati da spakuje kofere i napusti zemlju, pa neće imati priliku da odbrani titulu na Australijan openu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter