1
ATP

FOTO: YouTube screenshot

JOŠ JEDAN AMERIČKI TENISER UŠAO U KONFLIKT SA ‘TVITERAŠIMA’: ‘Novak je uradio mnogo dobrih stvari, znaš? Ja sam bio jedan od te dece iz Sinsinatija 2008.’

Objavljeno: 16.01.22 u 19:53

Opelka stao na stranu ‘prvog reketa sveta’!

Američki teniser, Rajli Opelka, jedan je u nizu javnih ličnosti koji si reagovali na odluku Australije o deportaciji Novaka Đokovića. Opelka je pružio podršku najboljem teniseru na planeti, a zbog spomenutih razloga je ušao u konflikt sa ‘Tviterašima’.

Rajli je odgovorio na jedan od statusa na Tviteru u kome je pisalo da je Novak ‘trebalo da se vakciniše i da to nije tako teško’.

-Ono što takođe nije bilo teško Novaku je da ostane dodatnih sat vremena na terenu za trening one 2008. u Sinsinatiju i da potpiše lopticu SVAKOM detetu. Ja sam bio jedan od te dece. On je uradio mnogo dobrih stvari za ovaj sport samo da znaš – napisao je Amerikanac.

-Znači, zato što je potpisao loptice nekim klinicima među kojima si bio i ti, trebalo bi da mu bude dozvoljeno da radi šta poželi? Ova logika je loša koliko i tvoj tenis – poručio je jedan od korisnika Tvitera.

0
0

1 Komentara

  1. Anglo salonski lobi, ili nato svim silama žele da ga kazne jer ih je optužio za bez razložno bombardovanje njegove domovine,, srbije,,
    To mu ti isti zločinci ne mogu oprostiti, a pogotovo njegov stav prema ovom biološkom ratu protiv čovečanstva..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter