1
Ostali sportovi

FOTO: Youtube/Screenshot

GROZNE SCENE SA EVROPSKOG PRVENSTVA: Rukometaš Crne Gore pljunuo navijača Severne Makedonije! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.22 u 23:16

Nepotrebna reakcija i sraman potez.

Rukometaši Crne Gore su u drugoj rundi Evropskog prvenstva savladali Severnu Makedoniju rezultatom 28:24. Ipak, ovaj susret, umesto da prođe kao jedan dobar regionalni derbi, ostao je u senci jednog skandala.

Naime, rukometaš Crne Gore Marko Lasica je ušao u sukob sa jednim protivničkim navijačem. Njega je on navodno toliko isprovocirao da je prišao tribini, a potom ga je pljunuo. Iz EHF-a su brzo reagovali, pa su Lasicu kaznili sa 5000 evra, uz uslovnu kaznu od 2000 evra u slučaju ponavljanja istog ili goreg prekršaja.

– Želim da se izvinim makedonskoj javnosti i objasnim situaciju. Celi meč bio sam gađan novčićima i pljuvan, a posle utakmice takozvani navijač makedonske reprezentacije pljunuo i kada sam bio u njegovoj blizini. Uzvratio sam i napravio grešku i zato se izvinjavam, počeo je Lasica i dodao:

– Izuzetno cenim makedonsku publiku, njenu posvećenost reprezentaciji i klubovima. Ali, ovi pojedinci koji se nedostojno ponašaju nisu navijači. I Vujović je sinoć pogođen flašom sa tribina. Međutim, i moja reakcija je za svaku osudu i izvinjavam se za moj potez, zaključio je crnogorski rukometaš.

0
0

1 Komentara

  1. Kakva tuga, svi srbi, a ovako se pljuju i ponizavaju medjusobno… Sta su nam uradili zlotvori svetski, al dzaba kad je glup narod, pa ne shvata nista… Najlakse se medjusobno popljuvati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter