0
Košarka

Marko Guduric Euroleague, Evroliga, Kosarka, Basketball, Crvena Zvezda Red Star - Fenerbahce, Beograd, Srbija, Belgrade, Serbia on Jan. 7, 2021. 7.1.2021. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

FENERBAHČE DOŽIVEO ŠOKANTAN PORAZ OD NAJGOREG TIMA TURSKE: Micić i Efes nisu dozvolili iznenađenje!

Objavljeno: 16.01.22 u 23:52

Odlična partija Marka Gudurića nije bila dovoljna za trijumf.

Košarkaši Fenerbahčea su u 17. kolu turskog prvenstva poraženi od poslednjeplasiranog tima Petkim Spora rezultatom 95:90, nakon produžetka. Ekipa Saše Đorđevića je od starta meča delovala umorno, izostala je potrebna agresivnost, pa su protivnici na poluvremenu vodili 11 razlike.

Odlična igra u trećoj deonici donela im je potpun povratak u meč, ali je nakon 40 minuta rezultat bio 82:82, pa smo gledali produžetke. Tu se bolje snašla domaća ekipa, koja je na kraju slavila protiv izrazitog favorita. Srpski košarkaš Marko Gudurić postigao je 14 poena, podelio 8 asistencija i uhvatio 5 skokova.

Sa druge strane, Anadolu Efes nije dopustio iznenađenje u susretu sa Bešiktašom. Oni su slavili rezultatom 87:72, a aktuelni MVP Evrolige Vasilije Micić, zabeležio je 11 poena, uz 2 skoka i 4 asistencije. Najefikasniji su bili Tunčer sa 24 i Bobua sa 20 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter