0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELA EKSPEDICIJA VREDNO RADI: Zvezdin šesti trening u Antaliji – raspoloženje na nivou, pobedu odnela ekipa sa zelenim ‘markerima’! (FOTO)

Objavljeno: 16.01.22 u 13:59

Fudbaleri Crvene zvezde su od 11 časova, po lokalnom vremenu, izašli na terene sportskog centra “Kalista” i odradili šesti trening u toku tronedeljnog pripremnog ciklusa.

U 11 časova, po lokalnom vremenu, fudbaleri Crvene zvezde su izašli na travnatu površinu kako bi se maksimalno spremili za naredne izazove. Kao što je to bio slučaj na prethodnom treningu, vetrovito vreme nije zaobišlo izabranike Dejana Stankovića, ali sa druge strane i sunce se probijalo kroz oblake na terenima sportskog centra “Kalista”, tako da su crveno-beli imali dobre uslove za naporan rad.

FOTO: FK Crvena zvezda

Na samom uvodu treninga fudbaleri su prošli prekopotrebnu aktivaciju, koja je neophodna tokom ovog dela priprema kao prevencija od eventualnih povreda. Ni ovoga puta nije izostala popularna “ševa”, a trener Dejan Stanković je neposredno pre toga podelio igrače u tri grupe. Za to vreme teren je dodatno nakvašen, a mogli smo da naslutimo šta očekuje prvotimce crveno-belih u narednom delu treninga.

Igrači su potom postavili gol na sredinu terena, a onda smo uživali u više mečeva koji su trajali u kratkim vremenskim intervalima. Ono što može da raduje sve zvezdaše jeste da je kamera Zvezda TV-a zabeležila zaista mnogo lepih pogodaka novog centarfora našeg tima Ohija Omoijuanfa. Mladi fudbaleri su se takođe odlično pokazali tokom ovih partija, a pobedu su odneli igrači sa zelenim “markerima”.

FOTO: FK Crvena zvezda

Na samom kraju treninga mogli smo da vidimo sjajnu atmosferu koja je ispraćena sa mnogo smeha i naravno fotogorafijom ekipe koja je odnela trijumf. Zvezdini fudbaleri će se odmoriti ovog popodneva, a već sutra izabranici Dejana Stankovića nastavljaju sa ritmom od dva treninga na dan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter