FOTO: Youtube/Screenshot
in ,

ĆIRO BLAŽEVIĆ OŠTRO PO AUSTRALIJI: Oni za mene više nisu uređena zemlja – Novak je najveći sportista na planeti!

Ljut je zbog svega što se desilo.

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku i ko uvek iskreno daje svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo. Ovog puta, on je u jednoj emisiji na HRT-u rekao da Novakove rezultate niko ne može da ospori, kao i da Australija za njega više nije država.

– Njegovi rezultati su takvi da ih niko ne može zaseniti. On je po mom mišljenju najveći sportista ove planete. Uskratili su mu mogućnost da osvoji 21. trofej. I on je grešio, ali oni su ga maltretirali. Australija za mene više nije jedna uređena zemlja. Da njega drže kao nekog kriminalca. Ja njega obožavam, nisam nikad imao priliku da mu stisnem ruku da ga upoznam. On je sportista koji nema nikakvih predrasuda, činjenica da je uzeo Ivaniševića za trenera to najbolje potvrđuje, rekao je Blažević.

Potom se Blažević osvrnuo na vakcinaciju, gde se i nije baš usaglasio sa srpskim teniserom.

– Žalostan sam jer je ostavio na sebe ozbiljnu fleku, nije smeo tako deklarativno da kompromituje nešto što spašava čovečanstvo. S obzirom na njegov značaj, mogao je pomoći čovečanstvu da je rekao “Vakcinisaću ću se”. Ja nemam šta reći Đokoviću za ovo o vakcini jer ja ni svoju decu ne mogu da nagovorim da se vakcinišu. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska, zaključio je Ćiro Blažević.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MARINKOVIĆ SANJA DEBI NA ‘MARAKANI’: ‘Ovo je veliko iskustvo za mene! Borjanovi saveti su od izuzetnog značaja’

SRBIJA IDE NA MEGDAN OLIMPIJSKOM ŠAMPIONU: Selektor Đerona zna šta je najvažnije za pobedu!